torstai 11. toukokuuta 2017

garderoobin päivitystä.

On tullut taas tilailtua netistä vaikka mitä, tosin se loppuu nyt... ainakin tän kuun osalta. Nyt pitää nauttia näistä jotka on jo tilattu :)

Ebayn ihmeellinen maailma on osottautunut ystäväksi ja vaikka mitä kivaa oon löytänyt.
Saksalainen myyjä myi kenkäpakettia, jossa oli kahdet kivat ja kahdet turhat kengät. Hintaa ei ollut hirmuisesti joten ostin ne. Mustat saappaat on ehdottomasti suosikkini. alunperin ne kuuluu ratsastaja Barbielle.
Toinen tilaus tuli Valko-Venäjältä, josta löytyi myyjä joka myi edukkaasti fashionistas nukke ja vaatteet-pakkauksien vaatteita ja kenkiä. Samalta myyjältä ostin myös joulukalenterin kaulahuivin että nyt saan yhden pidemmän huivin.
Saksasta taas tuli ostettua paita jossa on mielestäni kiva kuvio. alunperin se on jonkun 80- tai 90-luvun Skipperin paita. Nuo keskiosan kelta-pinkit kuviot on aika rivon näköiset kun paidan laittaa Barbielle ;D
Uskollinen Brittimyyjäni myi mustien kenkien pakettia ja koska oon niihin ihan heikkona niin oli pakko ostaa ne. Alempana olet kolme paria aiheutti sen että nää kannatti tilata.

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Tosi hienot nuo ylimmän kuvan saappaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on ihan törkeen hienot:) Muistan kun kuolattiin niitä veljentytön kanssa kun ne on niin dominat Barbien jalkoihin :D

      Poista