perjantai 10. maaliskuuta 2017

v.i.r.o. - Vaikka Ihan Rutosti Ostin.

Vietin viime viikonloppuna pitkän viikonlopun Virossa, Tallinnassa ja kuten arvata saattaa nukkeostoksia tuli tehtyä :).
Aloitin ne jo sinne meno matkalla kun sanoin äidilleni (jonka kanssa matkassa olin) että eiköhän pysähdytä kärkkäisellä kun olen kuullut sen leluosastosta monta tarinaa. Ja niinhän siinä kävi että ostin itselleni tämän Birthday-asupaketin, koska tiedän että näitä ei ihan joka päivä enää tule vastaan.
Seuraavat nukkeostokset maltoin sitten Tallinnaan asti, menopäivän iltana käveltiin Kristiine keskukseen, jonka prismassa oli kaikki nukketavarat tarjouksessa joten ostin sieltä nämä. Kaikki nuo on ollut "ehkä"-listalla mutta alessa en voinut noita vastustaa.
Matkan toisena päivänä kävimme keskustassa kiertämässä ja kaubamajalta löysin nuo uudet fashionista Kenit, Virossa ei aina tiedä että milloin löytää ja mitä niin pitää aina ostaa kun kohdalle osuu. Hotelliin paluumatkalla pyörähdettiin kierrätyskeskuksessa, josta löysin susy nukke joka oli pukeutunut fashionistojen kirahvi-haalariin.
Samana iltana käytiin vielä pyörähtämässä Ülemiste keskuksessa ja sen lelukaupasta (juku mänguasjad) ostin vinon pinon uusia nukkejuttuja. Pari mekko, kolme pakettia asusteita, Chelsean kaveri pojan sekä toffee tukkaisen perusBarbien.
Kolmantena päivänä käytiin pyörähtämässä Lasnamäellä ja sen prismasta löytyi vielä viimeinen ostos eli fashionistas sarjan pitkä aa, punaisella tukkalla. Alessa tämäkin ja tervetullut kokoelmaan.
Tässä uudet nuket uudelleen stailattuina ja muutama uudelleen vartaloituna. Pistin mukaan myös tuon aiemmin ostamani flats to heels nuken, joka sai Ellan pään.

2 kommenttia:

  1. Paljon kaikkea kivaa olet löytänyt. Tuo birthday setti on kyllä kiehtonyt minuakin. Tosi hyvännäköinen tuli tuosta punapäisestä AA:sta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kerrankin löytyi :) Tammikuussa kun käytiin niin tuntui ettei oikein meinaa löytyä mitään. :) Itsekin oon ylpeä siitä punapäästä, tuo pää sopii paljon paremmin curvylle kuin tallille ;D

      Poista