keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

3 dolls of suga.

Lyhyt aloitus: Sugababes on yksi Britannian suosituimmista tyttöbändeistä. Muutaman jäsen vaihdoksen jälkeen vuonna 2000 aloittanut yhtye lopetti uransa vuonna 2011, jolloin yhtyeessä ei ollut enää yhtään alkuperäisjäsentä. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä on mm. freak like me, hole in the head, push the button ja about you now.
2000-luvun puolessa välissä yhtye vietti kulta-aikaansa, ja kokoelmalevyn Overloaded - the singles collection:n julkaistuaan yhtye pisti hyntyyt yhteen Mattelin kanssa ja julkaisi Barbie-sarjan.
Amelle, Keisha ja Heidi
Tämä nukkesarja oli rajoitettu jo ilmestyessään joten se on vielä harvinaisempi näin 10 vuotta myöhemmin, kuitenkin sattui sellainen onni että sain sellaisen.

Olen ollut hillitön Sugababes-fani vuodesta 2003, mutta yhtyeen uran loputtua kiinnostukseni siirtyi muihin asioihin eli nukkeihin. Jollain tavalla tämä on siis aika merkittävä nukkesarja minulle.
Nuket on julkaistu aikaan jolloin yhtyeeseen kuuluin Keisha Buchanan, Amelle Berrabah ja Heidi Range. Nuket eivät ole näköisnukkeja vaan tyttöjen suunnittelemia, jota kyllä hieman epäilen mutta kuitenkin Sugababes-nuket!
Kivaa on se että nukeilla on violetit vaatteet eikä iänikuisia pinkkejä, ja siitä pidän erityisesti että nukeilla on Sugababes t-paidat. Mielestäni nuket eivät kuitenkaan edusta yhtyettä tyylillisesti koska itse miellän Sugababesin huomattavasti tyylikkäimmiksi ja seksikkäimmiksi.

Loppuun vielä vähän musiikkia Sugababesilta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti