torstai 17. marraskuuta 2016

niin paljon, ihan liikaa.

Niin paljon näytettävää ja niin vähän aikaa... oikeesti aikaa on kyllä mutta enpä oo saanu kirjotettua tänne. Muutamia (tusinoittain) kivoja juttuja on tullu hankittua ja aion nyt siis postata oikein kunnon kuvaripulin tänne.
Ihan ensimmäisenä tunnustan että kävin ostamassa prismasta asiakasomistajapäivien aikaan sen Barbien, jonka olisin ostanut kuitenkin. Samallaostin myös yhden mekon, koska sain idean sen muokkaamiseen.
Barbiella oli mukanaan kahdet kengät ja kolme eri tyyliä, tän nuken ysäriplööh-tyyli on kyllä rakkaus. Tai no ei ihan, nuo jäätelöpuikkopöksyt ja t-paita näyttää yhdessä vähän yöpuvulle :)

Toinen ostos tuli tehtyä ebaysta.
Ostin sieltä yli 60 paria kenkiä nukeille, ei ne ihan hirveen halpoja olleet mutta oli ne halvempia kuin ostaa yksi pari itelle.
Tässä muutama paremmin esille nostettu pari.

Kolmas asia jonka haluan nostaa esiin on saamani tuliaiset. Äippä kävi Virossa ja toi sieltä mukanaan kaikkea nukke kivaa.
Sain pyytämiäni asustesettejä, joskin ne ei olleet niitä mitä pyysin :) Sekä ihan huippua! Sain Barbien polkupyörän, jota oon kaikkialta netistä etsiny ja himoinnu kun tyhmyyttäni Berliinistä tätä ostanut.
Nyt sen sain ja se on aivan mahtava :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti