tiistai 1. marraskuuta 2016

kaksi muottia, neljä nukkea.

Nyt on käynyt niin että ostin neljä nukkea, aina kaksi kerrallaan ja he jakoivat saman kasvomuotin. Toki siis kyseessä on ihan eri leidit mutta silti.

Ensimmäisenä oli himolistani yksi suurimmista ostoksista (ja kalleimmista). Nimittäin kauan harkittuani ja ihmisten kanssa paljon keskusteltuani päätin lahjoa itseäni.
Ja tilasin So in Style-sarjan day to night nuket Gracen ja Trichellen, nuket on siitä harvinaiset että niitä ei Suomesta saa ja ne alkaa olla kaikkialla muuallakin loppuunmyyty. Onneksi löysin nämä Jenkkien mailta ja vaikka nämä oli hieman perusbarbeja kalliimmat niin en kadu ostopäätöstäni.
Nukkejen nimitys day to night viittaa tietenkin siihen että nukeilla on erilliset asut sekä kengät päivään ja iltaan. Itse pidän kaikista tyyleistä valtavasti.
Tässä vielä erillään kaikki vaatteet ja asusteet jotka pakkaus sisälsi.

Toinen tilaukseni olikin amazonille, jonne käytin mattelilta saamani lahjakortin.
Näitäkin mietin kauan mutta päädyin tilamaan career of the year-nuken sekä fashionistojen va-va-violetin.
Heti kun kuulin että tämän vuoden career of the year-nukke olisi tuo pelisuunnittelija niin tiesin että se olisi pakko saada. Nukke on itsessään tosi perus mutta sen tavarat ja vaatteet oli sen verran kivat että niiden takia nukke oli ostamisen arvoinen. Va-va-violet puolestaan valloitti lilalla tukallaan ja maihareillaan. Harmittaa vaan että tämäkin fashionista osottautui liimapääksi. Mattel! tähän on tultava loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti