torstai 9. kesäkuuta 2016

täyskatsaus.

Kuten jo hieman vilautinkin niin kävin Tallinnassa ja mukaan tarttui yhtä sun toista.
Jo aiemmin Tallinnassa käydessäni himoitsin dress your doll-merkkisiä nukenvaate arkkeja, joista saa itse ommella nukelleen asun. Pitkän pyörittelyn jälkeen päädyin tähän arkkiin, ehkä ankkuritoppi ja tähtihame oli ne kaksi jotka veivät mukanaan.
Lisäksi tuli ostettua muutamia valmisvaatteita. Kaksi alavasemmalla ovat pixy punk zombie-nuken vaatteita mutta muut ovat ehtaa Mattelia.
Koko Pixy Punk Zombie Boutique-nukke näytti tältä, kaikkine lisävaatteineen.
Ja nuo maiharit <3... sopii muuten myös Barbeille.
Vaatteiden kanssa on vähän niin ja näin mutta pitänee kokeilla lisää, ja jos ei meinaa istua niin aina on ompelutaitoa.
Tallinnan paristakin kaupasta bongasin uusia mekkoja mutta sitten yhdestä ostin ne melkein kaikki. Puistokuvioinen mekko on vanhempaa sarjaa mutta se on ollut "ehkä ostan"-listalla ja koska vain yhden näin niin päätin sen ostaa.
Aina tuntuu että miun nukeilla on hirveen vähän yläosia, voi myös johtua siitä että Barbejen asut on aika usein haalareita (joissa on siis paita ja hame kiinni toisissaan). Joten nyt päätin ostaa vain toppeja, tosin luulen että osaa tuunailen... toi peplum-helma ei oikein innosta.
Tässä kaikki kuusi nukkea, tytöt uudelleen puettuina. Ja ikävä kyllä, kaikki naisnuket jotka ostin oli liimapäitä. Miksei Mattel jo voi luovuttaa niiden suhteen? Pakko vaan elää sen asian kanssa.

3 kommenttia:

  1. Hei, kiinnostaako sua ostaa barbie nukkeja 80-luvun lopusta/90-luvun alusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sehän riippuu ihan nukeista ja hinnasta. Sanon siis alustavasti kyllä :)

      Poista
    2. Mulla on esim Cindy nukke (-87/88) "Romance&Roses" malli. Kutsuttu myös "englantilaiseksi ruusuksi" ja Marina barbie nukke. Laitatko mulle sähköpostia niin laitan lisä
      tietoa ja kuvia. Liitu24@hotmail.com

      Poista