keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

arvostelu: dress your doll.

Kuten kerroin jo, uteliaisuuteni sai vallan Virossa ja ostin dress your doll-nimisen yhtiön nukenvaatearkin. Tarkemmin kerrottuna kyseinen arkki on nimeltään Mix 'n match top red&blue, tähän saman m'nm-sarjaan kuuluu tämän topin lisäksi tietenkin bottoms ja accessories.
 
Tässä pakkauksessa oli mielestäni sopivasti vaatekappaleita siihen nähden että hintaa tällä setillä on 7,50e, se tuntuu isolle hinnalla setistä jossa on vain huiveja, laukkuja sekä pari vyötä.
Tältä setti näyttää tarkemmin katseltuna. Neulepaita, tähtihame, USA-toppi, farkkutakki ja arkkuriasia. Ihan oikeasti en tiennyt mikä vaatekappale tuo ankkurijuttu on ennenkuin puin sen nukelle ja selvisi että se on mekko. Ajattelin sen olevan toppi.

Suurin huolenaiheeni oli se että miten nämä istuvat Barbielle, dress your dollin omat nuket on hieman Barbeja isompia ja siksi ajattelin että nämä saattaisivat olla löysiä. Sitten tulin siihen tulokseen että onhan mulla toi Curvy Barbie, jolla saa vaatteita jos nämä eivät muille istu.

Sitten tuumasta toimeen ensin leikkailin palaset irti, kangas on ohutta trikoota ja hyvin helppoa leikata kun on hyvät sakset.

Ohjeista pakko mainita että mukana olevat englanninkieliset ohjeet on todella helpot tajuta, koska ne on lyhyesti: leikkaa, taita, ompele ja pue.

Vaatteissa on selkeät saumat kuvio puolella, joita pitkin ommella. Tässä oli sellainen ongelma että kun kankaan kääntää itsensä kanssa niin ommelviivat katoaa kankaan väreihin. :/

Siitä ompelijana annan negatiivista palautetta että vaatteissa ei ole käänteitä eikä kangas ole tarpeeksi iso ja vaatteiden välit suuret että käänteet ja huolittelut voisi vaatteisiin ommella. Muutamaan vaatteesen sentään sain ne tehtyä.

Happy-paita ja tähtihame:
Molemmat istuu yllättävän hyvin, paidoissa vähän nuo hihat taipuu sisäänpäin mutta väliäkö hällä. Hameen alareunaan ompelin käänteen ja oon tyytyväinen tulokseen.

Farkkutakki ja Usan lippu-toppi:
Yleisesti ottaen nämä kaksi on huonoimmat tässä setissä. Molemmat istuvat aika huonosti, toisaalta kivana lisänä nuo ovat.

Ankkurimekko:
Tää oli oikeasti mulle mysteeri, kuvittelin että tää on toppi. Isohko toppi mutta toisaalta ajattelin että tästä saa Kenille kivan topin jos on Barbielle iso. Kivan näkönen tää kuitenkin on, ois ollu kiva noihin olkaimiin saada käänteet mutta noh, kaikkea ei voi saada.

Yhteenvetona, en kadu että ostin tämän setin. Oli hauskaa ommella nää ja nyt kun ne on valmiit niin keksin kyllä tapoja joilla näitä voisi muokkailla vielä kivemmiksi. Toivoisin että näihin olisi saanut ommeltua ne käänteet niin ei olisi pelkoa että kankaaseen alkaa tulla pakoja.

Arvosana: 8-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti