sunnuntai 8. toukokuuta 2016

korallia ja petroolia.

Viime viikolla sain paketin, joka oli pikainen pakko-ostos spieletomilta. Viron matkan jälkeen menin sinne etsimään reporter Keniä ja huomasin että siellä oli kaikki tuotteet alennuksessa. Koska Viron matkalla ostin aika vähän nukkejuttuja niin päätin tilata muutamia.
Nuo Kenin vaatepaketit on ollut ostoslistalla jo pitkään mutta ne on kaikkialla kalliita, eikä ne nyt niin ihmeellisiä oo että suostuisin maksamaan niistä mitä tahansa. Barbie fashion mix'n'match on kanssa ollut ostoslistalla ja nyt kun sen hyvällä alella sain niin ostin pois, jouduin kyllä miettimään että otanko Barbien vai Teresan (molemmat myydään Barbien nimellä, btw). Teresa tai Barbie brunette vei voiton, siitä syystä että nuo korallin ja turkoosin vai petroolin väriset voitti blondin nuken violetti-pinkki-lilan.

Se mikä tässä nukessa viehättää eniten on se tosiasia että oon aina ihaillut Barbejen euroviisutyylejä: Wiuh, ja saat hameesta viitan joka muuttuu kassiksi kun vähän pyöräyttää. Lisäksi hassua kyllä tuo koralli ja petrooli toimii yhdessä loistavasti.

No mutta asiaan, nuken kymmenestä vaatekappaleesta saa siis yhdisteltyä monia uusia asukokonaisuuksia.
Nukella on mukanaan:
-farkut
-toppi (käännettävä)
-mekko (käännettävä)
-hame/viitta
-lyhyt röyhelö
-pitkä röyhelö
-rusetti
-laukku
-2 paria kenkiä

Ja tässä muutama asukokonaisuus jotka loin näistä vaatteista.
Eli oikein toimiva pakkaus.

Mutta aina on jotain valitettavaa, ostin nuo Kenin vaatteet ja kun avasin paketin niin huomasin että pikkutakki-housu yhdistelmän, lahkeessa on paha ompeluvirhe.
Itseäni tämä ei haittaa kun osaan ompelukonetta käyttää mutta jos olisin antanut tämän esimerkiksi lahjaksi niin olisi kyllä harmittanut lahjansaajan puolesta.

Viime viikolta on myös esiteltävä yksi kirppariostos, oikeastaan kolmen kiertämisen ainoa nukkeihin liittyvä löytö.
Olin jo luopunut nukkelöytöjen toivosta kun huomasin nämä köllöttämästä yhdessä pöydästä. Kovin suurta hintaa nämä ei maksanut ja sainpahan nämä nyt kun oon jo kauan himoinnut nukketukia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti