lauantai 28. toukokuuta 2016

coolest thing ever.

Mulla on vähän sellainen tapa että päätän haluta nukkeja sekä niiden juttuja sitten vasta kun niitä ei ole enää kaupoissa myytävänä enkä oo nähnyt niitä edes alessa, joten ne ois sieltä lähtenyt mukaan. 

Onneksi on olemassa Jenkkien amazon, nytkin eräänä yksinäisenä iltana tylsän leffan sivussa päädyin tilailemaan. Hassuintahan siinä on se että nuket on siellä sen verran halvempia että jopa postikulujen kanssa ne ovat edukkaampia kuin Suomessa.
Tähän pakettiin valitsin Barbie: Superprinsessa-elokuvasta tutun reporteri Kenin ja pitkän harkinnan jälkeen Barbie career of the year AA/Nikki-nuken. Suurin pohtiminen oli sen välillä otanko perusBarbin vai tuon Nikin, tulin kuitenkin siihen tulokseen että Nikki on harvinaisempi näillä main.
Tässä nämä ilman pakettia, molemmat oli hieman silmävammaisia. Nikki katselee ylöspäin ja Kenillä on "surulliset" silmät mutta koska Kentsun lasit on päässä kiinni (läpi asti) niin hän saa pitää päänsä.
Mielestäni tällä Nikillä on kivat vaatteet, asusteista pidän kovasti varsinkin huivista, aurinkolaseista sekä kaksistaa kengistä. ikävää on että nukella on liimapää mutta nukkella on nilkkanivel joten sille saa sekä korko- että lättäpohjaiset kengät.
Kenillä ei varsinaisesti ole mitään muuta kivaa kuin nuo lasit, vaatteet on vain haalari ja kengät joita saa joka paikasta.
Pienten säätöjen jälkeen tein näistä kahdesta tulokkaasta ihastuttavan hipsteri pariskunnan, hän (vasemmalla) sain merenneito AA-Barbien pään ja nimen Naia (joka on Baskin kieltä ja tarkoittaa meren vaahtoa). Hän oikealla sain fashionistas Kenin vartalon ja nimen Wes, joka on tuon reporterin nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti