maanantai 4. huhtikuuta 2016

uusia tuttuja sekä nukkejuttuja.

Tiedättekö sen tunteen kun tilaa joulukuussa paketin. Odottaa sitä, odottaa sitä, odottaa sitä, kyllästyy odottamaan kun tajuaa että se ei tulekkaan. Riitelen kyseisen tuotteen myyjän kanssa saamatta kuitenkaan rahoja takaisin ja sitten löytää tuotteen samalla hinnalla Suomesta. Tilaa sen ja se saapuu muutamassa päivässä?

Itselleni kävi niin, tilasin tuotteen ebaysta luottevan oloiselta myyjältä ja odotin tuotetta kolme kuukautta. Sitten valitin aiheesta, myyjä lupasi palauttaa rahat mutta niin ei vielä oo tapahtunu. Tänään valitin aiheesta paypalille, joten toivotaan että juttu selviää.

Viime viikolla kuitenkin bongasin samaisen tuotteen Suomalaisesta (Ruotsalaisesta) nettikaupasta, tilasin sen ja sain sen tänään.
Kyseessä on Barbie & Summer stylin' friends-nuket, joita kattelin Anttilassa enkä ostanut. Sitten joulukuussa nämä alkoi himottaa toden teolla ja niin päädyin menettämään rahaa saamatta nukkeja.
Noh, valitus sikseen koska nythän nämä sain... tosin nää maksoikin sitten yli 70e.
Mutta kertakaikkiaan ihastuttavat nuket ja parasta on se että heillä on irrallisia vaatekappaleita eikä haalari/mekko-asioita. Hassuna juttuna huomasin että Barbiella on liimaa päässä mutta Summerilla ei. Miksi? Mene ja tiedä.

Toinen asia joka pitää tänne esitellä on askartelut joita oon tehny taas lisää.
Kerroin niistä taivutetuista puutikuista ja ideasta niiden ympärille. Noh, tikuista sai oivat selkänojat näihin tuoleihin, pöytälevy on jäätelöpuikko paloista ja tuolien sekä pöydän jalat ja tukiristikot on askartelutikkuja.

Noiden lisäksi askartelin:
Kuormalavoja tai sängyn joina aion noita hyödyttää, materiaalina jäätelöpuikot ja kierrätys kartonki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti