tiistai 19. huhtikuuta 2016

seitsemäntoista.

Myönnän että oon huono ihminen, kauheesti ois näytettävää mutta en oo saanu tänne siirrettyä niitä ja kun siirtelin niitä muita ostoksia tai siis kuvia niistä koneelle tajusin että tääkin puuttuu täältä eli.

Voitin ebaysta itselleni miehen, jota oon himoinnut ja ajatellut että tuota en ikinä saa mutta sainpas. Kyseinen herra on Barbie Basics sarjan malli nro 17 eli sarjan ainoa AA Ken.
Alkuperäisessä asussa nukke ei ole vaan sillä on päällään jotkut kloonivaatteet. Sillä ei ole niin väliä, tämä nukke on kuitenkin mielettömän kiva lisä kokoelmaani.
Nukella on täysin uusi vm 2010 kasvomuotti, joka on pitkästä aikaa suljetun suun tumma mies. (Aiempi AA-mies jolla oli suljettu suu oli vuodelta 1981) Tällä kasvomuotilla on tehty vain kaksi nukkea tämä Barbie Basics ja Texas A&M. (Epäilen kylläkin että Twighlightin Jacob on tehty tällä muotilla kanssa mutta en oo löytänyt asiaan varmistusta...)

Toinen ebay voitto olikin sitten vähän vahingossa voitettu nukke. Laitoin ensin hävyttömän pienen huudon ja lisäsin sitä muutamalla eurolla ja voitin.

Kyseessä tällä kertaa on fashionistas-sarjan goddes kasvomuottinen kaunotar: ice cream romper eli nro 17 eli Miranda. Nuo Mattelin antamat nimet (tai kuka ne ikinä on antanutkaan) on vähän niin ja näin tykkäänkö mutta hän saa olla Miranda.

Herrasta tuli jo Curtis, ihan vain siksi että Steven, Darren ja Curtis kuulostaa hyvälle yhdessä. Mattelin kyllä pitäisi ehdottomasti tehdä tuosta suu kiinni olevasta herrasta fashionistas-sarjan nukke, Kenillä on liian vähän ystäviä ja aivan liian vähän tummaihoisia mies nukkeja ylipäätään.
Ärsyttää sekin että kun fashionistas-sarjaan saatiin vihdoin tummaihoinen mies eli Steven niin Mattel päätti tehdä sen samanvärisenä kuin Kenin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti