keskiviikko 21. tammikuuta 2015

ulkona laatikoista.

Ajattelin kertoa nyt hieman lisää näistä viron ostoksista, tarkoitus oli tehdä tää jo ajat sitten mutta mutta mutta en oo saanu aikaiseksi.
Barbie Basics Steffie-klooninukke on siis Ardana nimisen firman tuotos, eikä sitä oltu hinnalla pilattu. Tiedän toki että klooni on klooni mutta toisaalta ennemmin kiva klooni kuin liian monta samaa tylsää.
Kasvoissa on selvästi nähtävissä Steffie (1971) kasvomuotin vaikutteet.
Neitokaisen vaatteet eivät olleet oikein parhaimmasta mahdollisesta päästä, housut ei mahtuneet kunnolla kiinni ja sen että paita repsottaa huomasin jo kaupassa mutta ajattelin itse korjata sen.
Kengät sen sijaan oli hirveen nätit.
Sen ihmisen joka valittaa että Barbien vartalo on epäuskottava pitäisi nähdä tämä kuva, sillä jos Barbie aiheuttaa syömishäiriöitä niin tämä vartalo aiheuttaa sitten varmaan alkoholismia. Tikkujalat ja turvonnut keskivartalo.
Toinen klooniostos oli tämä pikkuinen mekko. Mekko on itsessään kaunis, mutta sitten taas päästää valittamaan, huomasin kun mekkoa paketista irrottelin että alempi kangas on jonkinlaista paperin ja kankaan rakkauslasta.
Mekko joustaa sen verran että sen saa kivasti päälle mutta sen olkaimet on hieman liian pitkät ja mekkoa nukelle laittaessa sain toisen olkaimen jo irtoamaankin. Onneksi tämäkään ei omaisuuksia maksanut.
Kaiken kaikkiaan tosi kivoja ostoksia silti. :) Odotan innolla että pääsen jälleen viroon nukkeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti