keskiviikko 7. tammikuuta 2015

doll/puppe/lalka/baba/panenka/bábika/punčka/păpușă/kukull/лялька/кукла/nukk/lelle/lėlė/lutka.

Tällä kertaa Viroon lähtiessä en suuremmin suunnitellut mitä nukkeostoja tekisin, kuten en yleensäkään tee. Luotan aina intuitioon, sen näkee sitten mitä on tarjolla ja mitä mukaan tarttuu. Sen verran toivoin että olisin tehnyt hirveen kivoja kirpputorilöytöjä mutta kirppareilla ei ollut lainkaan nukkejuttuja.

Klooninukkeja kattelin sillä silmälle että olisin löytänyt kaverin model muse-kloonilleni mutta en nähnyt sellaisia missään eikä tuosta ko. nukesta ole löytynyt mitään tietoa että mikä tai kuka se on.

Kuitenkin muutamia löytöjä tein:
En yleensä ihastu klooninukkeihin kaupoissa, ostan niitä sitten kirpparilta jos ostan mutta tämä Fashion Basics steffie-klooni oli niin söpönen että se oli pakko ostaa. Hairtastic Barbie lähti kanssa mukaan kun nyt löysin tuon violettitukkaisen leidin suljetulla suulla. Kenit oli alennuksessa yhdessä kaupassa ja koska rakastan nivellettyjä Kenejä niin yhden nappasin mukaan.
Ainoa nukkejuttu jonka ostin kirpparilta oli pieni kehys jossa on Paavin kuva, ainakin vielä. Klooninuken (Muncyn) mekkoa pyörittelin jo kesällä ja nyt sen nappasin mukaan. Yhdessä isossa kaupassa bongasin Barbie joulukalenterin 2013 ja melkein kusasin housuun kun näin sen alennetun hinnan. Varsinkin kun oon tätä tähtiteemaista kalenteria jo kauan himoinnu.

Ei kovin huimia nukkeostoksia mutta aina on kiva saada lisää juttuja kokoelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti