lauantai 15. marraskuuta 2014

nukkehullu.

Välillä sitä miettii että mihin miäkin tarviiin näitä kaikkia ja välillä sitä istuu onnellisena lattialla katselemassa kokoelmaansa ja on hirveän tyytyväinen niihin.

Viime viikolla kävin pikapikaa pyörähtämässä fidalla ja vaikka sinne oli tullut uusia nukkeja niin yksikään ei ollut kotiin viemisen arvoinen, sen sijaan ota tästä laatikosta löytyi pakasterasia, jonka teksti "Barbien tavaroita" houkutteli kurkkaamaan sisään.
Harmillista kyllä suurin osa laatikon sisällöstä oli täysin turhaa (yksinäisiä kenkiä, rikkinäisiä asioita, juttuja joista ei tiennyt minne ne kuuluu) mutta pari juttua otin kuitenkin mukaan.
Ebayta selatessani löysin vahingossa Saksalaisen nettilelukaupan spieletomin ja lähemmin tutustuttani sen nettisivuihin, huomasin ilokseni että heillä on kiinteät postikulut eurooppaan ja hieman Suomea halvemmat hinnat muutenkin. Niin tai näin tuli kuitenkin tehtyä pienoinen tilaus ko. kaupasta, paketti saapui ylättävän nopeasti heti alkuviikosta ja siitä löytyi melkein kaikki mitä tilasinkin eli fashionistas rainbow wave 1 Ryan ja 2 Kenin vaatepakkausta. Noista vaatepaketeista yksi jäi uupumaan mutta lupasivat lähettää sen kyllä.
Ja sitten päästään taas siihen kun ihminen on heikko, käytiin Hong Kongissa pyörähtämässä ihan muilla asioilla ja niin kävi että ostin sitten ne loput kolme rainbow wave 2 nukkea kun halvalla sain.
Tässä nuket ulkona paketeista päät vaihdettuna (paitsi Ryan)...
Ja ensimmäinen sovituskuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti