sunnuntai 23. marraskuuta 2014

kohtalon kortit.

Viikon sisällä oon taas ehtiny kartuttaa nukkekokoelmaan suuntaan jos toiseen. 

Aloitetaan viime lauantaista kun innostuin lähtemään kirpparikierrokselle. Fidoilla oli -50%-päivät mutta siellä pyöri vain ne samat nuket joten jätin ne sinne edelleen. Toisella kirpparilla huomasin pöydän alla laatikon jossa oli "ruumispusseja".
Näitä pusseja pyöritellessä huomasin joukossa tämän keijuneidon, vilkaisin hintaa ja mietin että haluanko tän ihan oikeasti mutta päädyin siihen että tämä Fairytopia Kindlee on kaunis tyttö ja sopii tulla pelastetuksi.
Viime viikolla sain ulkomailta postia pariinkiin otteeseen, heti maanantaina sain hakea postista sen Kenin vaatesetin, joka jäi spieletomin paketista puuttumaan.
Nuo tennarit on kyllä niin hienot, eikä tuossa paidassakaan mitään valittamista oo mutta en ymmärrä sitä että miksi nuo Kentsut aina heiluu shortseissa...
Viime viikon keskivaiheilla käytiin kiertämässä kirppareita ja ettimässä asioita töihin mutta onnistuin taas löytämään vähän asioita kotiinkin.
Kierrätyskeskuksesta löytyi pieni aasialaisasia, josta saa nukketaloon hienon tilanjakajan tms.
Ostin kummitytön joulukalenteriin Bratzin ja sen tavaroissa oli muutamia jotka otin itelleni.
Eräässä kirpparipöydässä makasi tämä blondi sekä joku kloonibrunetti, päätin napata tän mukaan kun se oli halpa ja sillä oli kengät jalassa.
Lisäksi löysin peilipaloilla päällystettyjä joulupalloja, joista saa discopalloja nukketaloon.
Samaisen kirpparikierroksen viimeisenä löytönä oli pelikortit, jotka on juuri nukeille sopivat.

Viime viikolla postista tippui pari pakettia lisää mutta niistä kerron myöhemmin niin ei tuu kauheen pitkä postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti