perjantai 18. joulukuuta 2020

täällä vaan maataan, sano vanha isäntä kun merenneitopurkin avas.

Heti kun kuulin että Mattel julkaisee merenneitoja Color Reveal-sarjaan, tiesin että taidan haluta ne kaikki. Huonojen promokuvien jälkeen olin varma että haluan ne. Löysin niitä sitten myynnistä aliexpressiltä ja koska sieltä sai tilattua kolme nukkea noin 50€ hintaan niin päätin tilata kolme. 
Tosin jos olisin jaksanut odottaa niin sinkkupäivänä niitä olisi saanut tilattua kaikki 5 alle 70€:n.
Kolme odottua nukkea tulikin ja vanhasta tottumuksesta tiesin että kannesta löytyisi koodit, jotka kertoisin mikä mikin on. Tosin tässä vaiheessa tärkeintä oli se etten saanut heti kahta samaa. Ja onneksi sain huomata että purkeissa oli eri koodit eli saisin kolme eri nukkea.
Isla
Ensimmäisestä purkista paljastui tämä tummahipiäinen trooppisin kukin koristeltu merenneito, joka sai  nimekseen Isla. Harvemmin nimeän nukkejani mutta jos niin teen haluan antaa nukeille jotain merkitsevät nimet, tässä tapausessa Isla = Island, saari.
Iris
Toisesta purkista sain sateenkaari neidon, jonka ristin Irikseksi. Iris nimi on peräisin Kreikasta ja tarkoittaa sateenkaarta, Iris oli myös sateenkaari jumalan nimi.
Coral
Kolmannesta purkista sain tämä yleisimmän eli Barbien kasvoilla varustetun merenneidon koralli teemalla. Nukke sai nimekseen Coral koska koralli. You get it.
Tässä ensimmäiset kolme yhteiskuvassa.
Koska halusin saada ne loputkin, ostin ne kun käytiin Kärkkäisellä joululahjaostoksilla. Tosin sitä ennen piti murtaa mattelin koodi että miten saan ne puuttuvat, sekin hyllyn välissä onnistui ja mukaan lähti nämä kaksi purkkia.
Ayla
Neljännestä eli ensimmäisestä toisen erän purkista paljastui tämä kuutamon tyttö, jonka nimesin Aylaksi. Ayla on turkkia ja tarkoittaa kuun valoa, toinen vaihtoehto nimeksi oli Luna. MP nimestä?
Zima
Viimeinen purkillinen sisälsi talvisin koristein varustetun merenneidon, josta tuli samantien Zima. Koska keksin tämän nimen ensiksi piti muutkin nimetä. Zima on venäjää ja tarkoittaa talvea. 
Tässä nämä kaksi viimestä. 

1 kommentti:

  1. Jos joku haluaa koodeja näihin nukkeihin niin:
    Koralli 2150I, 2080I, 2010I
    Trooppinen 2160I, 2090I, 2020I
    Yö 2170I, 2100I, 2030I
    Sateenkaari 2180I,2110I, 2040I
    Jää 2190I, 2050I

    VastaaPoista