torstai 19. syyskuuta 2019

nuket vaihtoon.

Nyt ollaan jo otettu melkein kiinni viimeiset tilaukseni eli ollaan voiton puolella ja olen hirveän pahoillani että näissä on kestänyt kauan. Mutta toisaalta välillä tuntuu turhalta kirjoittaa tänne kun näitä tekstejä taitaa käydä lukemassa enää vain äiti. Mutta silti aion jatkaa tätä blogi "päiväkirjaani" nukkeostoista.

Tämän tilauksen tein töihin päästyäni kun alkoi olla vähän enemmän rahaa, jonka tuhlasin Saksan amazonissa alennuskessa oleviin nukkeihin :)
Ostoskoriin siirtyi nukke toisensa jälkeen mutta loppujen lopuksi päädyin ostamaan vain nämä viisi, joiden hinta oli halvin ja sija want-listalla korkein.
Mutta sitten kävi niin että Mattelin huonon laadun paha karma puraisi oikein kunnolla. Tilaamistani viidestä nukesta neljällä oli huonot silmät. Minulle jäi siis vain tämä Barbie, jonka tilasin sen vaatteiden takia. Muut lähetin takasin amazonille, joka ihme kyllä maksoi Suomen hävyttömän kalliit postikulut.
Keskustelin amazonin asiakaspalvelun kanssa keskiviikkona ja torstaina sain viestin että minulle on paketti, ajattelin sen olevan jo elokuussa tekemäni Jenkkien amazonin ostokset, ja koska olin torstaina töissä pyysin paketin toimitusta perjantaille. Kun paketti sitten saapui olin hyvin ihmeissäni ja iloissani.
Paketista paljastui amazonilta lähetetyt korvausnuket, jotka siis korvasivat aiemmin palauttamani leidit. Tällä kertaa kaikilla heillä oli hyvät tai ainakin huomattavasti paremmat silmät kuin aiemmin saamillani nukeilla.
Nuket ovat suurin osa uusinta fashionistas linjaa ja vihdoin sain tuon tummimman curvyn sekä proteesijalkaisen nuken. Tietenkin osa nukeista sai uuden vartalon sillä, afrotukkaisen tilasin yhden curvyn pääksi ja tuo vihreätukkainen on petite eli täysin ei, ei kokoelmiini.
Tällä afrotukkaisella oli mukanaan myös toinen asu kokonaisuus ja tältä se näyttää nuken päälle. Varoitus nuo shortsit on todella huonoa kangasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti