keskiviikko 31. lokakuuta 2018

stylin' friends 4/4.

Kävin itseni kanssa pitkään taistelua että ostanko tämän nukkesetin vain en, loppujen lopuksi voitin ja hävisin mutta nukkesetin tilasin kuitenkin. Kyseinen setti on Barbie stylin' friends ja tämä on niistä se viimeinen, jota en vielä omistanut.
Tämä kyseinen setti kuuluu Barbie life in dreamhouse-nettisarjan nukkeihin ja sisältää Barbien sekä hänen viha-ystävänsä Raquellen. Tykkään tosi paljon näistä stylin' friends-nukeista ja toivon että Mattel tekis näitä enemmänkin suuremmalla vaihtelevuudella. Nämä neljä jotka oon hankkinu on aina sisältänyt samat nuket: Barbien ja Summerin tai Raquellen.
Miksi sitten tykkään näistä nukeista? Varmaan suurin syy on se että näillä nukeilla on kiva puolinivelletty vartalo sekä paljon irtovaatteita ja -tarvikkeita. Nämä on vähän kuin style-sarjan nuket silloin kun ne vielä oli loistossaan, nykyään ne on vähän kärsineet nivelettömyydestä ja rajoitetusta julkaisusta.
Nukken vaatteet te jo näittekin (ne on muuten toppi ja hame yhdistelmiä, ei mekkoja) mutta tässä olisi nämä nukkejen asusteet ja tarvikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti