maanantai 3. syyskuuta 2018

style, twist and dress up.

Joskus mattel julkaisee jotain, josta ajattelee että tuo on pakko saada. Sitten luet jostain että niitäpä ei julkaista Suomessa. :( Aiemmin esittelmäni Barbie & the Rockers curvy ja tämä nyt esittelemäni Barbie Style day to night nukke ovat juuri sellaisia.

Tämän nuken on ollut tarkoitus tulla myyntiin kaikkialle mutta jostain syystä se ei ole tänne rantautunut eikä sitä ole näkynyt missään nettikaupoissakaan, paitsi tietenkin ebayssa, josta tämänkin ostin. Nukella on tylsin mahdollinen tönkkövartalo, jonka vaihdoin tietenkin heti kivempaan. Lisäksi nukella on kaksi asukokonaisuutta, pöytä johon kuuluu meikkisieni ja kulho sekä asusteita. 

Nuken idea day to night on se että nukella on asut päiväksi ja illaksi, asuihin kuuluvat asusteet ja nuken toimintoihin kuuluu kääntyvä päälaki, jotta hiusten väriä voi muuttaa sekä meikki sieni, jolla saa kylmän veden avulla nukelle lisättyä meikkiä. Itselläni tuo ei kylläkään toimi, tosin se ja sama toimiiko vai ei. Kaiken tämän päälle nuken asusteista laukku, koru, panta ja korkokengät vaihtavat myös väriä kylmässä vedessä, mutta tämäkin on omalla nukellani huonosti toimiva toiminto. 
Kuitenkin, vaikka kaikki ei toiminut niinkuin piti, pidän nuken vaatteista ja asusteita tosi paljon. Lisäksi nukke on sopivan boheemin näköinen kun sen hiuksia nostaa ylemmäs ja paljastaa nuken "sivukaljut".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti