lauantai 19. elokuuta 2017

musiikillisesti aktiivinen setti.

Kuten kerroin jo viime viikolla sain paketin amazonilta, nyt sitten avaudun siitä mitä se paketti sisälsi.
Ensimmäisenä paketista paljastui tämä fashionistas-sarjan sweet for silver nukke,
Barbie careers pop star nukke sekä
Barbie music activity setti tummaihoisella nukella.

Vaikka kaikki nämä leidin on tosi kauniita niin jokainen tuotti hieman pettymyksen:
-omaa tyhmyyttäni kuvittelin että tuolla sweet for silver petite-nukella olisi lättäjalat mutta nyt sain taas yhdet korkkarijaloilla tarkotetut maiharit. Nuken ihonsävy on hieman vaaleampi kuin fashionistas-sarjan Nikki nuken, onniksi ei liikaa joten sain nukelle nivelletyn kropan.
-Pop star curvy nuken vaatteet ja kengät ei mielestäni vastaa lainkaan käsitystäni pop tähdestä ja nuken tukka on hurjaa tuheroa.
-Ja niin, suurin pettymys näistä nukeista oli tuo musiikki aktiivinen tummaihoinen leidi. Nukke on muuten tosi kiva ja upea mutta sen tukka.
Nuken tukka jonka piti olla kiharainen paljastuikin hattaramaiseksi hötöksi, periaatteessa nuken tukka on samaa luokkaa kuin niillä joita löytyy kirppareilta. Suuri pettymys siihen nähden että tuo pakkaus oli aika kallis (30e). Onneksi alkuperäinen suunnitelma oli että antaisin tuon vartalon toiselle nukelle.

Tässä nyt esimerkki onnistuneesta ja epäonnistuneesta kiharasta. Luin muuten instagramista että joku toinen keräilijä oli keittänyt ja silittänyt kyseisen nuken tukan ja sai siitä oikein silkkisen kauniin. Eli ehkä itsekin teen sille jotain vastaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti