sunnuntai 15. tammikuuta 2017

vanha leikkijä.

Esittelin jo Viron ostokseni paketeissa mutta nyt on aika raottaa pakettia ja näyttää ihan käytännössä.
Kuten jo taisin sanoakin aluksi tuntui etten löydä mitään kun uusia nukkeja ei ollut tarjolla eikä vanhempia fashionistojakaan. Joka paikassa oli kyllä prinsessanukkeja jopa alessa mutta kun ne ei oikein sytytä näin vanhaa leikkijää.

Onneksi löysin vaatetta ja muuta rompetta niin ei päässyt totuus unohtumaan.
Alkuun löysin näitä uusia yksittäispakattuja vaatekappaleita, jotka olin juuri laittanut want listalleni. Muuten tykkään noista mutta nuo housut eivät ole yhtään sellaiset kuin toivoin, kuvien perusteella oletin niiden olevan trikoiset ja istuvat mutta ne ovatkin paksummat ja todella huonosti istuvat.
Kenin uudet vaatepaketit löytyi kaikki ja ostin ne pois. Kenillä ei voi koskaan olla liikaa vaatteita ja nää on aika kivoja muutenkin. Ainoa suuri miinus on vaatteiden materiaali, suurin osa näistä on tosi muovisia.
Vanhempia asupaketteja tulee vastaan harvemmin enää joten kun tämän näin niin päätis ostaa sen. Harmittaa vain etten löytänyt Boho Swim-pakettia jota oon himoinnut kauan.
Sitten löysin vielä nämä kaksi mekkoa, tuo vaalea mintunvihreä oli ihan pakko saada. Toisen kanssa oli vähän niin ja näin ostanko mutta päätin ostaa ja muokkailla tuota sitten kivemmaksi.

Taisin jo aiemmin mainita tai sitten en mutta pistin vuoden alussa nukketaloni remonttiin, tarkoitus on tehdä liian kapeasta nukketalosta syvempi vaikkakin menetän siinä muutaman huoneen. Ainahan sitten voi rakentaa lisää.

Puhuin Tallinnaan menomatkalla että suurimmat ongelmat löytää nukketaloon on keittiö ja vessan pönttö. Joten olikin suuri yllätys kun siskoni bongasi tällaiset paikallisessa lelukaupassa.
Kyseessä on My happy kitchen-nimellä myydyt setit jotka ovat muotinuken mittaiselle nukelle tehdyt kettiönkalusteet. Näitäkin on tarkoitus muokkailla ettei kaikki ole ihan pinkkiä ja vaaleanpunaista.
Nuo setit ei olleet hinnalla pilattu ja niiden mukana tuli aika iso määrä muitakin tarvikkeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti