maanantai 12. joulukuuta 2016

uusia nukkeja, uusia nukkeja!

Joulun aikaan tulee aina tilailtua lahjoja maailmalta ja jos kun kohdalle sopii niin tulee tilattua itsellekin. Tosin yksi näistä on miun joululahja, tehtiin kaverin kanssa aikuiset ja tilasin oman lahjani kun hän kävi itse ostamassa itselleen omansa.

Sain molemmat nukkepakettini samana päivän ja nyt ensimmäiseksi esittelen Saksasta tilaamani nuket.
Kaupassa josta tilasin oli mattel ale eli -20% kaikista mattelin tuotteista, päädyin näihin kolmeen nukkeen. Olisin ostanut useamman fashionistan lisävaatteilla mutta kaikki kivat ehti loppua. Joten ostin vain tuon yhden aa-curvyn.
Alennuksen sai kaikista jopa jo alennetuista tuottesta ja niin uskalsin ostaa nämä kaksi vaatesettiä lisäksi.
Tässä nuket ilman muoveja. Ensimmäisenä on uusi dreamtopia nukke, olen himoinnuit saman henkistä nukkea Teresan/Summerin kasvomuotilla mutta aina kun se on osunut kaupassa kohdalle oon miettinyt että plääh. Nyt tämän Grace eli mbili muotilla valmistetun pinkkitukkaisen aa-keijun halusin ehdottomasti. Lisäksi ostin tuon aasialaisen fashionistan ja aiemmin mainitun aa-curvyn.
Curvylla oli mukanaan nämä vaatteet: kaksi mekkoa, hame, paita, liivi, kaksi laukkua ja kaksi paria kenkiä. Hyvä ostos.

Vaatteista mainittakoon että ärsyttävää oli se että niitä ei tuolla voinut valitavaan piti tilata "sika säkissä". Onnekseni sain kaksi sellaista vaatesettiä jotka oli ostoslistallani.
Yksittäissettinä sain curvy/tall nukelle tarkoitetun hopea-pinkkimekon.
2 looks-setti sisälsi nämä 60- ja 70-lukua henkivät vaatteet.

Toinen paketti jonka sain sisälsi ebay voittoni.
Eräs myyjä myi suurta määrää fashionista nukkeja, osan hävisin ja nämä kaunokaiset voitin. Kaikki nämä oli kuin uusia, joten en voi valittaa. Ainut pettymys kuten aina oli se että liimapäisiähän nämä on.

Loistava päivä kuitenkin, tykkään kaikista uusista nukeista ja tuota asha-kasvoista punapäätä tuunasin jo vähän paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti