perjantai 7. lokakuuta 2016

niin monta uutta.

Elikkäs siis, olin viime viikon lopun pe-ma Berliinissä ja kuten arvata saattaa shoppailin muutaman nuken ja tarvikkeen. Vitsinä heitin että on päästävä samaan tavoitteeseen kuin viimeeksi yli 9 nukkeen ja niinhän siinä kävi että 11 nukkea ostin :D
Löysin onnekseni vanhemman fashionistas Nekon, jonka lisäsin himolistalleni tässä taannoin. Toinen neitokainen tässä kuvassa oleva neitonen on Style-sarjan Barbie, jonka ostin lähinnä nivelletyn vartalon takia.
Nämä kaksi leidiä ovat Teresa ja Barbie, jotka ovat suurempien nukkepakettien kasvatteja.
Teresalla oli mukanaan kenkiä, koruja sekä laukkuja, Barbiella oli puolestaan hame, pari toppia, kengät ja laukku. Molemmat oli alennuksessa, joten ne  lähti mukaan.
Tämä nukke kuului viimeisimpiin "pakollisiin" ostoksiin, tämä leidi on niin kaunis. Ainut negatiivinen asia on se että nuo mustat kengät on todella rumat ja onhan noissa muissakin vaatteissa vähän miettimisen varaa.
Nämä kolme pakettia oli niin pakko saada, nämä uudet toys'r'usin pink passport-paketit on aivan rakkaus. Näissäkin on tottakai miinuspuoli kuten tyttösten liimapäät ja kummat vartalot, jotka saa tuon koukistetun käden näyttää irralliselle. Niin ja sekin on kummaa että Teresan tms tummemman nuken vaatteet on hyvin hankalat pujottaa nukelle.
Kaksi vaatepakettia myös tuli ostettua, näitä oisin voinut ostaa noilla hinnoilla lisääkin mutta ei ollut tarjolla kuin nämä ja urheiluvaatteet, joita en usko nukkejeni tarvitsevan.
Näitä yksittäisiä vaatteita oli myös pakko ostaa kun näitä niin harvoin löytää omilta kulmilta.
Lisäksi ostin nämä kaksi mekkopakettia, nekin oli tarjouksessa.
Ja viimeisenä ostin nämä kaksi asustesettiä, ihmettelen suuresti sitä että löysin vain nämä kaksi vaikka ilmeisesti Saksassakin on julkaistu myös pari sellaista joita ei tietenkään Suomesta saa.

Niin ja olihan myös ne kirpparinuket ja vaatteet joista laitoin jo kuvan edelliseen postaukseen mutta ei se vara venettä kaada.
 Dandelion, fashionistas sporty ja riding club Barbie, oli nämä kolme nukkea jotka löysin kirpparilta.
Ja nämä vaatteet löytyi myös kirpparilta sekä nuo maiharit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti