torstai 22. syyskuuta 2016

viva la diva.

Voidaan aloittaa sillä että yksi ilta sain päähäni haluta nukeille vaatetelineen, ajattelin sitten kokeilla onnistuisinko tekemään moisen ja yhdistelemällä tikkuja sekä helmiä sain sellaisen tehtyä
Mielestäni ihan onnistunut vaateteline, enää puuttuu maalaus ja sitten ne vaatteet.
Jossain (oiskohan ollut instagram tai joku blogi) näin ihasuttavat nukkejen siivousvälineet, jotka oli ihan pakko saada. Ebay esiin ja sieltä löytyi kyseiset välineet, kauan niissä kesti mutta sain ne.

Toinenkin ostokseni on ebaysta, oon nukenostokiellossa koska oon menossa Berliiniin mutta tää oli tarjous jota en voinut ohittaa.
Nukke on mitä ilmeisimmin surf city Midge ja hänellä on päällään secret spell Kaylan asu, nukellä oli väärä vartalo ja sojottava tukka mutta ei hätää...
Annoin nukelle fashionista vartalon ja hiukset sai kuuma vesi latistuksen ja näin hän on kuin uusi nainen.
Midge on aina ollut yksi suosikeistani ja Mattelin pitäisi tuoda diva kasvomuotti takaisin.

Innostuin hieman kuvailemaan, ei mitään ihmeellistä mutta onhan se nyt pakko näyttää.
Kolme punatukkaista leidiä: fashionistas glam team, Midge ja Edeline. Ainut ongelma on tuon glam teamin liimapää, joka saa miut tärisemään raivosta.

3 kommenttia:

  1. Hei kun puhut niistä liimapäistä ni tarkoitatko sellasta niinku ois kokoajan märkä ja sellanen likainen se tukka. Onko sulla mitään vinkkiä kuinka sen sais puhtaaks sen tukan. Olen kiehuvassa vedessä huljutellut ja pessyt shampoolla ja fairylla ja koittau jopa asetoonilla sitä poistaa, mutta ei lähe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Mellu.
      Tarkoitan juuri sitä :) Elikkäs siis tehtaalla nuken päähän ruutataan liimaa joka ei kuivu, sitten se ajan mittaan valuu pitkin hiuksia tehden niistä rasvaiset ja inhottavat. Ihan ensimmäinen vinkki, EI! koskaan kuumaa vettä, se pahenta asiaa koska liima sulaa. Fairy auttaa hetken mutta oon löytänyt "täydellisen" helpotuksen.
      Tästä pitäisi tehdä ihan oma postaus koska tää on monien mattelin nukkejen ongelma mutta autan sua tässä, jos vaan saat tän viestin :)
      1. Laita nuken hiuksiin (kaikkialle ja erityisesti liimaisiin kohtiin) talkkia. Anna sen vaikuttaa yön yli tai pidempään.
      2. Kostuta nuken hiukset viileällä vedellä
      3. Hiero niihin tahranpoistoainetta, itellä on sellaista peruspirkkaa, halpaa kuin saippua. Oisko jotain pari euroa pullo
      4. Huuhtele viileällä vedellä huolellisesti
      5. Anna hiusten kuivua
      Tämä ei aina auta mutta ite oon tällä saanut liiman tunteen pois, toki se palautunee aikanaan mutta esim fashionistas Teresa on nyt vuoden verran ollut kuin unelma. Tämä ei vahingoita nuken tukkaa eli voi tehdä parikin kertaa peräkkäin jotta saa parhaan tuloksen.
      Yksi huono puoli tässä on, se että hiukset saattaa jäädä sähköisiksi ja siihen auttaa mieto hoitoaine. Ei tarvii laittaa kuin latvoihin ja viileällä vedellä huuhtelu.
      Tämä on auttanut omilla nukeilla, toivottavasti tästä oli apua :)

      Poista
    2. Kiitos sulle vastauksesta, elikkä oon just tehny sen mokan et oon kuuman veden kaa lätränny. Kokeilen tota sun konstia .Kitoooos :)

      Poista