lauantai 17. lokakuuta 2015

epäselvä kopio ja kenkäfriikin unelma.

Tänään käytiin äitin kanssa matkuksessa shoppailemassa ja jouduin siellä surukseni huomaamaan että sielläkin BR-lelujen Barbie hylly oli supistettu muutamaan nukkeen kuten täällä meilläkin. Kuitenkin tein yllättäen löytöjä Halpa-hallista.
Ihan ensimmäisenä katse pysähtyi vaatepaketteihin niiden hinnan (2,95e) takia, pari kertaa piti katsoa tarkemmin sillä kyseessä on klooninuken asuja kovinkin Barbie fashionistas henkisissä paketeissa. Toinen löytö oli Barbie ja kengät-lahjapakkaus, joka sekään ei ollut hinnalla pilattu.
Vaatepakkaus osottautui oikein käyttökelpoiseksi. Takki ja mekko on oikein kivannäköiset, legginsit osottautui vain putkiksi ja laukku, kengät sekä peili ovat aika peruskloonikamaa.
Mekko vielä erikseen, sen verran pitää sillä neulaa ja lankaa näyttää että ompelen tuon helman paremmin ettei sen sauma tökötä hassusti.
Barbien kenkäpakkauksen nukke oli uudella kasvomuotilla varustettu perusBarbie, siinä mielessä kiva etten vielä tämän näköistä neitoa vielä omista.
Nuken lisäksi paketissa oli 7 paria kenkiä, 4 laukkua ja 3 korua. Suurin osa toki pinkkejä mutta kenkäfriikille kaikki kengät on tervetulleita.
Parit vielä sivusta ja lupaamani kuva ebaysta voittamistani kengistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti