tiistai 7. heinäkuuta 2015

perheet pussiin.

Viime lauantaina käytiin äitin kanssa taltuttamassa pahinta shoppailuhimoa pyörimällä kirppareilla. Ihan omaan kotikaupunkiin päädyttiin vaikka suunnitelmissa oli lähteä jonnekin pidemmälle, toisaalta oli niin kuuma ettei sitä olisi jaksanut autossa istuakkaan.

Kun suurin osa kirppareista oli jo kierretty aloin menettää toivoa että löytäisin jotain kivoja nukkejuttuja kunnes bongasin yhden kirpparipöydän alaosasta laatikon pussitettuja nukkeja.
Näistä ihan ensimmäisenä silmiini osui tuo herra, joka ei todellakaan oo mikään peruskentsu vaan paljon nätimpi poika. Hän oli samassa ruumispussissa näiden neitokaisten kanssa ja päällä luki "Esprit-perhe". Ihmettelin että mitä ihmettä kunnes tajusin että herran paidassa lukeekin esprit.
Nopea googlaus kotimatkalla kertoi että kyseessä on tosiaankin Esprit toysin valmistuttama nukke perhe: Jerome, Jala & Jenessa.
Syy miksi kirppareille lähdettiin shoppailuhimon lisäksi oli se että fidoilla oli jälleen puolen hinnan päivät. Harmi vain että suurempia löytöjä ei sieltä tullut tehtyä mutta muutama nukkejuttu kuitenkin: napapaita, hajuvesipullo, Esmeraldan huivi, CD-soitin ja reppu/makuupussi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti