keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

kätten töitä ja kirpparilöytöjä.

Ihan ensimmäisenä voisin esitellä tämän korin, jonka pääsiäispyhinä väkersin nukketalon kylppäriin.
Pohjana korissa on kirjankansipahvia ja kori itsessään on niininarua, joka on liimattu erikeeper+vesi seoksella.
Mielestäni oikein toimiva ja sopivan kokoinen... ja tietysi suloinen kuin mikä.
Perjantaisella kirpparikäynnillä bongasin Barbien beach blast- jeepin vm 2002.

Lauantaina löytyikin sitten vaikka ja mitä.
Ihan ensimmäisenä löytönä fidalta oli Cali Girl-sarjan Barbie, oon aiemmin moisen hankkinut mutta oon aina tykänny tästä toisesta enemmän. Toiselta kirpparilta sitten löytyi I can be babysitter barbie, jonka käsimekanismin tajusin vasta kotona sekä fashionistan ekan sarjan Ken.
Muovinen "puu"-astia löytyi myös fidalta ja läpinäkyvä korurasia puolestaan löytyi Sinooperi euron pöydästä. Siitä saa nukketaloon hyllykön tms.
Halusin käydä Amanda B:ssä himoitsemassa saippuakuppi kylpyammetta nukketaloon ja onni onnettomuudessa, vaikka kylpyamme jäi vielä kauppaan niin mukaan lähti kaksi valokuvakehys aurinkotuolia joista saa nukeille kivat tuolit pienellä tuunaamisella. Maalauksen aloitin tänään.
Maanantaina kävin äitin kanssa toisella fidalla ja sieltä löysin my scene Noleen, en näitä maiskareita keräile mutta otin tältä vartalon aiemmin tilaamalleni merenneidolle.
Eilen, melkein kuukauden odotuksen jälkeen sain paketin Saksasta. Paketissa oli synttärilahja siskontytölle ja miulle tämä Kevinin kesäasupaketti.
Tänään teinkin sitten lisää kirpparilöytöjä, vain pari pöytää olin ehtinyt katsoa kun iskin silmäni näihin kahteen. Barbie ja merenneidon tarina 2 elokuvasta tuttuun Kylieen sekä vanhempaan Ken kopio herraan, joka on kerrassaa ihastuttava.
Samaisella käynnillä mukaan lähti myös koristeeksi tarkoitettu posliininen asia, josta saa kasarin nukketaloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti