tiistai 3. maaliskuuta 2015

jostain syystä vähän kaikkee.

Viime viikon torstaina kävin työmatkalla Fidassa ja olin jo lähtenyt sieltä kun huomasin näyteikkunassa kupin, jonka palasin ostamaan. Samalla muistin että siellä on nykyään omat laatikot nukeille joten kävin ne läpi. 
Nukkelaatikon asukkaan olivat melkein kaikki enemmän tai vähemmän tussivärjättyjä joten päätin ne jättää sinne mutta laatikon pohjalta löysin nämä ruskeat saappaat. Sitä en tiede kenen ne ovat mutta ostin ne kuitenkin.

Perjantaina kaupungilla pyöriessä huomasin että br-leluihin oli tullut Barbien uusia mini accessories pakkauksia. Näin niitä netissä jossain ja ihastuin niiden sushi-settiin.
Viikonlopun ajan br:ssä oli kaikki tuotteet -25% klubikortilla joten lauantaina kävin pari pakkausta nappaamassa.
Olisin halunnut soitin-setin jossa on kitara ja tamburiini mutta sitä ei paikallinen br tarjonnut.

Viime postauksessa kerroin että ostin kasan nukkeja ebaysta. Tänään sain nuo nuket kotiin.
Sweet talkin' Ken, Kenissä taitaa olla patterit loppu kun ei se kovasti juttele ja kun pesin sen päätä huomasin harmikseni että vaikka en käyttänyt tiskiainetta vahvempaa niin tältä herralta lähtee silmät.
Barbie fairytopia color change mermaid - purple, nimihirviönukke jolla on hirveän söpö laventelin värinen tukka. Ehkä ei oo yllätys ettei tuon pyrstö enää värjäänny... Seuraavaksi pitää ettiä vaalea vartalo tälle ja jotain tietoa tuosta kasvomuotista.
Disney transforming Beast, komea, ihana prinssi Adam.
Bath beauty Belle, tää nukke jää mulle mutta se tuli Adamin mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti