lauantai 20. syyskuuta 2014

väkeä on kuin pienessä kylässä... tai ehkä suurkaupungissa.

Kuten lupasin esittelen nyt ne ebaysta ostamani nuket ja samalla näytän ne kaikki nuket jotka eilen tarttui mukaan kirpparikierrokselta.

Ensimmäisenä on Steffin perhe, jonka huusin vähän niinkuin vahingossa. Laitoin tosi alhaisen bidin ja ajattelin että kyllä joku kuitenkin korottaa siitä mutta niin ei käynytkään.
Tämän perheen vanhemmilla on molemmat uudemmat kasvomuotit, huomatkaa äidin hieman kohotetut kulmakarvaat(!). Oikeastaan tuon uuden Kevinin takia tämän tahdoin.

Toinen ebaysta tullut paketti sisälti pari nukkea jotka tahdoin.
Ken oli tietenkin se suurin syy mutta tykkään myös tuosta tummaihoisesta leidistä. Hänellä on Asha-kasvomuotti mutta hän on täysin erinäköinen kuin secret spell Christie, joka miulla on. Tässä tapauksessa en anna edes hobitti-vartalon haitata. Prinsessa Ruusunen saa mennä joululahja kaappiin.

Eilen oli Fidoilla -50% päivät ja sen vuoksi lähdettiin liikenteeseen jo heti aamusta. Itse fidalta en tehnyt nukke ostoksia mutta Citymarketin mammuttimarkkinoilta kyllä.
Huomasin siellä laatikollisen Justin Biebereitä ja sellainen oli pakko saada nukketaloon asumaan, toinen syy oli se että Kenin vaatepakkaus maksoi enemmän kuin tämä nukke vaatteineen.

Nämä loput löydöt tuli tehtyä eri kirppareilta.
Ensimmäisenä löytyi (itse en tätä löytänyt mutta sain ostaa sen) vintage barbie/daisy-pussi, Sen verran tunnistelin että ensimmäinen musta kulmakarvainen leidi on kaiketi Malibu beach party Barbie, pinkkimekkoinen on Beauty secrets Barbie ja  Daisy jolla on päällään spots-mekko.

Sitten huomasin pöydän josta näkyi tukan tupsukoita pusseissa ja riensin katsomaan.
12 Tanssivaa-elokuvan kaksoset Hadley ja Isla.
Sekä kaksi klooni nukkea rautalanka-lötkövartaloinen Defa Lucy ja vanhempi Steffi Love.
Viimeinen ostos tältä kirpparilta oli pikkuinen pussukka jossa oli söpö vauva.
Isosta rompeliikkeestä, jossa myydään kaikkea pyllystä perämoottoriin löysin kaksi vanhempaa nukkea: Totally hair Kenin joka oli enemmän almoust lost his hair Ken ja Stacey-kopio leidin.
Nämä kaksi sain kaupantekiäisiksi eli hyvä löytö.

Eilisen viimeinen löytö oli pussillinen sälää.
Kuten oottekin jo huomannu, rakastan näitä pussukoita joissa on kaikkea ihastuttavaa sälää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti