lauantai 30. elokuuta 2014

nukkeostoksilla Lontoossa.

Olen käynyt Lontoossa nyt kolme kertaa ja tällä kerralla löysin jopa muutaman kaupan, jossa nukkeja myytiin.

Boots - Keskustan isossa Boots-liikkeessä oli muutamia nukkeja alennuksella, täältä ei kuitenkaan ei lähtenyt mukaan mitään.
Toys "R" Us - Whiteleysin ostoskeskuksessa Bayswaterissa on Toys "R" Usin myymälässä oli jonkinmoinen nukkevalikoima, ja siellä olisi ollut myynnissä Barbie Mariposa & prinssi-pakkaus (24,95£) jonka prinssi oli oikein komea kaveri mutta jätin sen kuitenkin ostamatta.
House of Fraser - House of Fraserin nettisivuilla on myynnissä nukkeja, oikein hyvillä tarjouksilla mutta myymälää jossa olisi leluosasto ei löytynyt vaikka kolmessa käytiinkin.
Tk Maxx - Tk Maxxin leluosasto ei ollut nukkejen kannalta kummoinen mutta myynnissä olisi esimerkiksi ollut Stardollin Pretty in Pink-nukke (12,95£).
Hamleys - Hamleys on kuuluisa lelukauppa Lontoossa mutta edellisellä kerralla Lontoossa ollessani ja siellä käydessäni totesin että eipä se kovin kummoinen ole. Toki tilanne on voinut muuttua, tällä kertaa ei siellä pistäydytty.
Harrolds - Harrodsilla on suuri leluosasto mutta nukkeja sielläkin oli yllättävän vähän. Harroldsilta kuitenkin tein ne nukkeostokseni jotka tein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti