keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

nettiostorepsahdus ja kirpputorin orja.

Ensinnäkin on kaiketi pakko tunnustaa että miä "en enää tilaa netistä nukkeja", menin ja tilasin Briteistä nukkeja, peräti 4 kappaletta. Nyt vaan odotellaan että tulee.

Ja vaikka ajattelin etten käy kirpparilla nukkeja katselemassa niin tänään ahneus voitti järjen ja kävin kiertää kirpparit. Kuitenkin oon tyytyväinen että lähdin tälle retkelle kun tein mahtavia löytöjä.
Ihan ensimmäisenä kaivoin Fidan ilmaislaatikosta miniSteffin, Barbielaariin oli tullut vaikka kuinka uusia nukkeja mutta päädyin vain ottamaan nuo musta kiilapohjasandaletit. Keskustan kirpparilta löytyi pyjama Barbie eli Barbie Dream Glow-nukke (0,30e). Nukken tukkaa oli kustomoitu tussilla mutta sain sen pesemällä pois, ainoastaan sen ohimolle jäi tahra.

Viimeiseltä kirpparilta löytyi nukkelaatikko jonka aluksi jätin pöytään mutta palasin hakemaan ennen lähtöä vaikka se 8 euroa maksoikin.
Laatikossa oli kolme nukkea, joista kaksi on Sindyja ja kolmas on Skipperin pää väärässä vartalossa. Vartalo on those characters of Cleveland-nuken vartalo. Tyttöjen lisäksi laaatikko sisälsi:
 Mekkoja,
 ranta-asuja,
 takkeja,
 hameita,
 housuja,
 paitoja,
 juhlavaatetusta
laukkuja ja hattuja 
sekä kenkiä.

Eli ei ihan surkee saalis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti