perjantai 27. kesäkuuta 2014

kurhn.

Päätin jo eilen ja tänään vahvistin päätökseni että palkitsen itseni nukella jota olen jo kauan käynyt katsomassa. Kyseessä on halpa kirjakaupassa myynnissä ollut Kurhn/Girls Club-nukke, joka maksoi 4,90e.
Kurhn nuket ovat Kiinassa valmistettuja nukkeja kuten monet muutkin tuotteet ja nämä leidit ovat hyvin suosittuja keräilijöiden keskuudessa. :)

Muistan kun Carlsson myi näitä nukkeja ja silloin pyörittelin siivousasuista leidiä käsissäni, mutta silloin en nähnyt sille tarvetta.
Näitä nukkeja on sekä nivellettyjä että näitä perusvartaloisia, nivellettyjä olen nähnyt vain netin iloisessa maailmassa. Kooltaan nukke on samaa luokkaa teen Skipperin kanssa ja sen jalat ovat suunnilleen samankokoiset. Olisin halunnut löytää saman nuken mustalla tai ruskealla tukalla mutta tyydyn tähän ja tilaan tälle uuden pään (ehkä) myöhemmin.

Toinen päivän eli viime yön löytö on Mattelin Flavas nukkesarjan P. Bo.
Kuten jo joskus ihan alussa oon kertonut että tilasin joskus aikoinani paketillisen My scene-nukkeja niin tämä tyttönen tuli sen paketin mukana ja monta kertaa olen tätä nukkea pyöritellyt käsissäni ja laittanut kuitenkin aina takaisin laatikkoon sängyn alle.
Nyt päätin sen ottaa esille kun näin erään keräilijän laittaneen ko sarjan nukelle barbien vartalon ja siitä tuli oikein kiva. Itselläni ei vielä oo tälle vartaloa mutta etsin kunnes löydän ja pitäähän tuo tukkakin vielä taltuttaa.

Sivulauseessa totean että himoitsen kovasti noita flavas sarjan poikia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti