keskiviikko 7. toukokuuta 2014

näin sinusta unta... tai teistä.

Näin parina yönä unta että löysin kirpparilta paljon nukkeja mutta en tiennyt niiden olevan enneunia. Kävin ystäväni luona Tampereella ja siellä jouduin huomaamaan että sen kaupungin kirpparit eivät nukkeja tarjoa, muutama perusBarbie ois ollut mutta ei niitä tarvii.

Eilen kävin täällä kiertämässä kirpparit ja osuin kultasuoneen, nukkeja oli tarjolla runsaasti mutta päädyin ostamaan vain kuusi ja pussillisen vaatteita.
Ensimmäisenä löysin Mackie-kasvoisen 90-luvun Barbien eurolla Fidalta, toiselta kirpparilta löytyivät: Fashionistas Swappin' Styles Glam (3,50e), Palm Beach Skipper (2e), Fashionistas Hollywood Divas Sporty, Barbie Glitz Summer (yht. 4e) ja Fashionistas Swappin' Styles gift set Cutie sekä kaksi irtopäätä (yht. 3e).
Swappin' styles nuket ovat siis sellaisia että niillä on vaihdettava yläosa (rinnoista ylöspäin), näitä oli pari sarjaa fashionistoissa eikä niitä ole aiemmin tullut vastaan.
Lisäksi mukaan lähti pussillinen nukenvaatetta/-sälää.
Hintaansa nähden (3e) pussi oli aikalailla pettymys mutta keltainen shortsihaalari ja valkoinen hame ovat Mattelin aitoja Barbien vaatteita jostakin kultaiselta 70-80-luvulta. Huomasin että myös tuo puna-keltainen uikkari on aito Mattel vaikkei siinä lappua olekkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti