lauantai 5. lokakuuta 2013

pihlajankukka.

Tänään käytiin katsomassa Savonlinnan kirpputoreja mutta jouduttiin huomaamaan että suurin osa oli lopettanut tai kiinni juuri lauantaisin tai liian kaukana meille. Yksi kuitenkin löydettiin ja sieltä ostin pussillisen Barbie krääsää kahdella eurolla.
Tämä olikin ainoa Barbie asia jonka löysin koko kirpparilta, ei edes yhtään nukkea ollut myynnissä. Tästä saa kuitenkin aika paljon tarvikkeita kunhan alan nukkekotia vääntämään. Varsinkin etualan kirjat, eeppinen sushilautanen ja jakkara miellytti suuresti.

Teen aina "nyt en osta"-päätöksiä ja pyörrän ne sopivissa tilanteissa. Savonlinnan citymarketissa oli ale-Barbie hylly ja sitä hetkisen silmäiltyäni löysin toisten nukkejen takaa Fashionistas Nikkin lemmikkinsä kanssa.
Alkuperäiseltä hinnaltaan tämä oli ollu 32.95e mutta nyt alennuksessa 16e. Itse Nikki ei minua kauheasti liikuta, tämä kuuluu myös sarjaan "Miksi vaihdoitte kasvomuottia Mattel?" mutta tältä saan nivelletyn vartalon jollekin nukelle ja siskontyttö rakastui tuohon koiraan ja sen tarvikkeisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti